Pályázatok

TOP-2.1.2-15-BO1-2016-00010 TOP-1.2.1-16-BO1-2017-00013 TOP-1.4.1-19-BO1-2019-00028 TOP-1.4.1-15-BO1-2016-00031

Archív hírek

Nagyszerű kerékpáros sikerek Borsodnádasdon

Budapesten vasárnap délután rendezték meg a montis szakági szövetség a maraton, és xco szakág év végi összetett eredményeinek kihirdetését, és a díjátadó gálát. Immáron tradíciónak számít a montis közösség életében, hiszen ilyenkor év végén összegyűlnek az ellenfelek, barátok, sportvezetők, edzők és szurkolók.

Megjelentek neves közéleti személyiségek, mint Szekeres Pál olimpiai bronz, és paralimpiai többszörös aranyérmes vívó, akit a Magyar Sport kategóriában Príma Díjjal tüntettek ki a napokban. Személye, és munkásságának, életének története talán erőt adhat a fiataloknak mikor nehézségekkel küzdenek.

Részt vettek a gálán a MOB képviselői is, mely nagyon fontos mozzanat, hiszen az XCO olimpiai sportág, valamint Katona Kálmán a Magyar Kerékpársportok Szövetségének elnöke is.

Városunk vonatkozásában is van jelentősége az eseménynek, hiszen az Országos Topmaraton összesített eredményében Baranyi Dávid Áron I. helyezést ért el. Az XCO versenysorozat - melynek egyik állomása volt Borsodnádasd - összesített eredmény listáján III. helyezést ért el: Baranyi Attila és Baranyi Dávid Áron.

Az eredményekhez szívből gratulálunk.

Fényképek megtekinthetők facebook oldalunkon, erre a linkre kattintva.

Ön itt van: Home Hírek Archív hírek Nagyszerű kerékpáros sikerek Borsodnádasdon
X

Right Click

No right click