IPR-13-A

IPR-13-A

Szakmai beszámoló a Borsodnádasd Mesekert Óvodában
az IPR-13-A- 0240 pályázati azonosító számú szerződéshez

3671. Borsodnádasd Köztársaság út 11.
A program támogatója: Emberi Erőforrás Minisztériuma
Lebonyolítója: Emberi Erőforrás Támogatáskezelő
Elnyert támogatás: 63 főre 1.251.962,-.
A megvalósítás időszaka: 2013. január 01- 2013. december 31.

60%: 938.965,-

Kötelezően megvalósítandó tevékenységek:

1. IPR- menedzsment működött, akik tevékenységüket az IPR munkaterv szerint végezték tevékenységüket. A programban résztvevő gyermekek egyéni fejlesztését és annak dokumentálását megvalósították, szükség szerint felvették a kapcsolatot a pedagógusok a szakemberekkel. megbízási díj az adott intézményben dolgozó pedagógusok részére). 5 fő

2. IPR szakmai szolgáltatás igénybevétele:
Továbbképzésünk helye: Vésztő
Ebben az óvodában jó gyakorlaton vettünk részt. Tapasztalatot szereztünk, illetve cseréltünk az óvoda dolgozóival. Megbeszéltük a dokumentáció formáit.

3. Szociális hátrányok enyhítése, kiránduláson való részvétel

  • könyvek
  • tisztasági felszerelés,
  • színes ceruzák,
  • nyíregyházi kirándulás.

 

4. Együttműködések, partneri kapcsolatok Szülőkkel való partneri kapcsolat erősítése céljából nyílt délelőttöt szerveztünk karácsonyvárás, melyen a szülők aktíva részt vettek.
- Partneri kapcsolatok erősítése érdekében meghívtuk partnereinket is (kisebbségi önkormányzat, iskola igazgató) A gyermekeket, szülőket, meghívott vendégeket megvendégelésére gyümölcsöt, ivólét, süteményt vásároltunk .

40%: 321.037,-

5. Eszközök beszerzése

– A gyermekek által közvetlenül használt, az IPR megvalósítását segítő, fejlesztő eszközök beszerzése (irodaszerek) motoros-, verbális-, készségfejlesztő és / vagy azokat megalapozó segítő játékeszközök vásárlása. A megvásárolt eszközökkel az óvodapedagógusok hatékonyabban tudják elvégezni a szükséges dokumentációkat. A sikeres pályázatok eredményeként óvodánk igen jól felszerelt fejlesztő eszközökkel, játékokkal. A hátrányos helyzetű óvodásokat eredményesen tudjuk fejleszteni ezek birtokában.

Borsodnádasd, 2014.01 06.

Serege Istvánné
óvodavezető

Ön itt van: Home Intézmények Mesekert Óvoda Integrációs program az óvodában IPR-13-A