Archív hírek

Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat 2019

Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat 2019

Pályázati kiírás

Borsodnádasd Város Önkormányzata csatlakozott a Bursa Hungarica felsőoktatási ösztöndíj-pályázat 2019. évi fordulójához és az Emberi Erőforrások Minisztériummal együttműködve ezennel kiírja 2019. évre a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot felsőoktatásban tanulmányokat folytató, illetve kezdeni kívánó hallgatók számára. Önkormányzatunk ezzel ösztöndíj elnyerésére ad lehetősége, a hátrányos szociális helyzetű – nappali tagozaton tanuló – egyetemi, főiskolai hallgatók számára. A pályázatra történő jelentkezés elektronikus úton történik a Bursa Hungarica Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerben (EPER-Bursa rendszer). Egyszeri pályázói regisztráció szükséges melynek elérése:

https://bursa.emet.hu/paly/palybelep.aspx

A pályázati lapot kitöltés és véglegesítést követően kinyomtatva, papír alapon, saját kezű aláírással kell leadni a Polgármesteri Hivatal szociális irodájában. A pályázat kötelező melléklete egy példány eredeti 90 napnál nem régebbi hallgatói jogviszony igazolás, valamint a közös háztartásban élők jövedelmének igazolása. A pályázati kiírás, a pályázat benyújtásához szükséges információk, valamint a rendszerbe történő belépési pont elérhető helye:

http://www.emet.gov.hu/hatter_1/bursa_hungarica2/

A pályázatok benyújtásának határideje: 2018. november 06.

Felhívom a pályázni szándékozók figyelmét, hogy a határidőn túl, vagy a kötelező mellékletek nélkül (pl. eredeti hallgatói jogviszony igazolás, jövedelemigazolás, stb.) benyújtott pályázatok elutasításra kerülnek.

Bővebb felvilágosítás a Polgármesteri Hivatalban munkanapokon 08-16 óráig kérhető.

Szántó Erika
pályázati referens
Tel.: 06-21/345-7040
510-es mellék

Ön itt van: Home Hírek Archív hírek Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat 2019