Tájékoztatás a házhoz menő zöldhulladék gyűjtésről

A BMH Nonprofit Kft. 2020. évben december 15. napjáig végzi a házhoz menő zöldhulladék gyűjtést.

Tájékoztatjuk a Tisztel Lakosságot, hogy zöldhulladék gyűjtő zsák az évben utoljára a november havi hulladéknaptár szerinti - utolsó gyűjtés során kerül pótlásra az ingatlanhasználók számára. December hónapban kizárólag begyűjtés történik, zsákpótlás nem.

Kérjük, ügyeljenek arra, hogy a zsákokba és gyűjtőedényekbe kizárólag zöldhulladék kerüljön! Amennyiben munkatársaink a zöldhulladékos zsákokban és edényekben háztartási vagy egyéb nem odavaló anyagot találnak, akkor azokat nem szállítják el.

Tájékoztatjuk a lakosságot továbbá, hogy a szolgáltatási területen található hulladékudvarokba negyedévente 250 kilogramm nem veszélyes hulladék - köztük zöldhulladék - szállítható be ingatlanonként.

A zöldhulladék elszállításának időpontjairól a http://bmhnonprofit.hu/szolgaltatasi-teruletek/b/Borsodnadasd/ oldalon a 2020. évi hulladéknaptárból tájékozódhatnak, egyéb információkkal kapcsolatban ügyfélszolgálatunk nyújt tájékoztatást.

Ügyfélszolgálat  elérhetősége:
 
E-Mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefonszám: +36-21/3500-111
Levelezési cím: 3510 Miskolc, Pf. 583

BMH Nonprofit Kft.

Értesítés a rendszeres gyermekvédelmi kedvezménnyel járó kifizetésről

A rendszeres gyermekvédelmi kedvezményhez kapcsolódó 2020. november havi támogatás

2020. november 19. napján, csütörtökön 09:00 órától

kerül kifizetésre a Szociális Alapszolgáltatási Központban, melyet az érintettek személyesen valamint meghatalmazás útján vehetnek át.

Akik nem tudják átvenni a fenti napon, azt követően ügyfélfogadási időben bármikor átvehetik.

Borsodnádasd Város Önkormányzata

Lakossági Tájékoztatás

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a koronavírus-járvány terjedésének megakadályozása érdekében 2020. november 11. napjától határozatlan ideig szünetel a Mobilizált Kormányablak Ügyfélszolgálat ("kormányablakbusz") ügyfélfogadása.

Megértésüket és türelmüket köszönjük!

www.kormanyablak.hu

 

Tájékoztatás ügyfélszolgálati iroda nyitvatartási rendjéről

A BMH Nonprofit Kft., mint Borsod-Abaúj-Zemplén megye hulladékgazdálkodási közszolgáltatója az alábbiakról tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot:

Magyarország kormánya 2020. november 10-én kihirdette a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről szóló 484/2020. (XI.10.) rendeletét. A Kormányrendeletben megfogalmazott kijárási tilalomra tekintettel ügyfélszolgálati irodánk nyitvatartási rendje 2020. november 10-től - legalább 30 napra - az alábbiakra módosul:

 Ózd hétfő: 08:00 - 16:00
 3600 Ózd, Zrínyi út 5/a. kedd: ZÁRVA
  szerda: 08:00 - 18:00
  csütörtök: 08:00 - 16:00
  péntek: 08:00 - 16:00

A BMH Nonprofit Kft. az ügyfélszolgálatok működéséről, valamint a hulladékgazdálkodási közszolgáltatási feladatok ellátásával kapcsolatban a veszélyhelyzet fennállása alatt folyamatos tájékoztatást nyújt.

BMH Nonprofit Kft.

Lakossági Tájékoztatás

Tisztelt Lakosság!

Egészségügyi, rendvédelmi szervektől egyre több jelzést kapunk, de saját magunk is tapasztaljuk, hogy az utcák ingatlanjainak számozása sok esetben hiányos, vagy régi, mára már rossz számozással van megjelölve.
Az elmúlt időszakban több utcában történtek átházszámozások is, melyről a tulajdonosok értesítésre kerültek.
A vonatkozó jogszabályok alapján a házszámtáblák beszerzése és kihelyezése az ingatlan tulajdonosának a kötelezettsége.
Felhívjuk az ingatlantulajdonosok és társasházak képviselőinek figyelmét, hogy a helyes házszámokat jól látható helyre kihelyezni szíveskedjenek – ezzel megkönnyítve a szükség szerinti gyors tájékozódást, esetenként akár az életmentő segítségnyújtást.
Településünk természeti adottságaiból adódóan sajnos az utcáink sokszor nehezen beazonosíthatóak idegenek számára, az utcák jelölése önkormányzatunk feladata.

Amennyiben az ingatlan helyes házszámozásával kapcsolatban bizonytalanság merülne fel, vagy az utcák beazonosíthatóságát illetően látnak problémát, kérjük, hogy a Polgármesteri Hivatal Műszaki Irodájához szíveskedjenek fordulni.

Tel.: 06-48/442-334
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Közreműködésüket megköszönjük!

Borsodnádasdi Polgármesteri Hivatal

Értesítés a bérlettámogatásról

Értesítjük a bérlettámogatásban részesülőket, hogy a 2020. november havi (határozattal rendelkezők részére) bérlettámogatások kifizetési helye és időpontja:

Borsodnádasd, Köztársaság út 12. (Polgármesteri Hivatal)

2020. november 11-e (szerda) 08.30 órától 12.00 óráig és 13.00 órától 15.00 óráig

Borsodnádasd Város Önkormányzata

Értesítés a bérfizetésről

Értesítjük a közfoglalkoztatásban dolgozókat, - akik számlaszámmal nem rendelkeznek - hogy az október havi munkabér kifizetési helye és időpontja:

Borsodnádasd, Köztársaság út 12. (Polgármesteri Hivatal)

2020. november 05-e (csütörtök) 13.30 órától 15.30 óráig.

Borsodnádasd Város Önkormányzata

Lakossági Tájékoztatás

Penta KFT. tájékoztatása szerint a mai napon (2020.11.02.) a Móricz Zs. utcában a gépjármű forgalom részlegesen szünetel, szennyvizcsatorna építés miatt.

Türelmüket és megértésüket köszönjük.

Borsodnádasd Város Önkormányzata

Lakossági Tájékoztatás

Dr. Lélek Levente fogszakorvos 2020. november 11.
2020. november 12.
2020. november 13.
2020. november 18.
2020. november 19.
2020. november 20.
2020. november 23.
2020. november 24. napokon szabadságát tölti,

ezeken a napokon helyettesítő orvos látja el a betegeket, a szabadságolás ideje alatt a rendelési idő változatlan.

Borsodnádasd Város Önkormányzata

Tűzmegelőzési Felhívás!

Borsodnádasdi Önkéntes Tűzoltó Egyesület a Nemzeti Együttműködési Alap Mobilitás és alkalmazkodás kollégiuma által 2019. október 1-jén megjelentetett NEA-MA-20-O kódszámú, „Civil szervezetek működésének biztosítására vagy szakmai programjának megvalósítására és működésének biztosítására fordítható összevont támogatás 2020.” című pályázati kiírásra benyújtott, NEA-MA-20-O-V-0845 pályázati azonosítószámon nyilvántartásba vett, "A Borsodnádasdi Önkéntes Tűzoltó Egyesület hatékonyabb működéséértcímű pályázata alapján 2.280.000 Ft összegű vissza nem térítendő támogatásban részesült 100 %-os támogatási előleg formájában.

Nevezett pályázat keretein belül az alábbi tűzmegelőzési felhívást ajánljuk Tisztelt Lakosság figyelmébe.

A képre kattintva nagyítható!

Tájékoztató a 2020. évi őszi szünidei gyermekétkeztetésról

Tisztelt Szülő(k)/Törvényes Képviselő(k)!

Tájékoztatjuk, hogy az iskolás korú gyermekek számára az őszi szünidei gyermekétkeztetés

2020. október 26-tól október 30-ig, 5 munkanapon keresztül

vehető igénybe a korábban „Nyilatkozatot” kitöltő szülők rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő hátrányos vagy halmozottan hátrányos helyzetű gyermekeinek.  

Az ebédet az említett napokon a Központi Konyháról lehet elvinni 11:00-tól - 12:30 óráig.

Az Engels telepen és a Lemezgyár telepen lakó jogosult gyermekek részére házhoz szállítja a konyha az ebédet. Az érintett tanulók szüleinek külön felhívjuk a figyelmét, hogy ételhordót már az utolsó tanítási napon, október 22-én, csütörtökön adjanak le a konyhán, hogy az ebédet majd ki tudjuk szállítani október 26-án.

Mindenkire vonatkozóan felhívom figyelmüket, hogy csere ételhordóról, azok tisztaságáról mindenki köteles gondoskodni. Közegészségügyi előírások betartása okán a nem megfelelően tisztán tartott ételhordókat nem áll módunkban megtölteni!

Borsodnádasdi Szociális 
Alapszolgáltatási Központ

Ünnepi nyitvatartási és hulladékszállítási rend

Tájékoztatjuk  Önöket,  hogy  a  hulladékszállítás  rendje  nem változik az október  23-ai  ünnepnap alkalmával. A hulladékot változatlanul, a korábbi megszokott rend szerint szállítjuk el.

Kérjük, hogy a hulladékgyűjtő edényeket és zsákokat a szállítás napján legkésőbb reggel 6 óráig szíveskedjenek kihelyezni.

A BMH Nonprofit Kft. ügyfélszolgálati irodái 2020. október 23-án (pénteken) zárva tartanak.

A hulladékudvarok az alábbiak szerint tartanak nyitva:

  2020. október 23. (péntek) 2020. október 24. (szombat)
 Borsodnádasd  ZÁRVA ZÁRVA 
 Ózd I.  ZÁRVA 08:00 - 14:00 
 Ózd II.  ZÁRVA ZÁRVA 

A hulladéknaptárak letöltéséhez és egyéb információkért látogasson el a www.bmhnonprofit.hu weboldalra vagy keresse fel ügyfélszolgálatunkat.

Ügyfélszolgálat elérhetősége:

E-Mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: +36 21 3500 111

BMH Nonprofit Kft.

Értesítés Vízhiányról

ÉRV ZRt.
Ózd, 48-as út 4.
Hibabejelentés tel.: +(80) 224-242 / 1-es mellék

ÉRTESÍTÉS VÍZHIÁNYRÓL

Értesítjük Tisztelt Fogyasztóinkat, hogy a település ivóvízellátó rendszerén történő karbantartási munkák miatt előreláthatólag

2020. október 15-én (csütörtökön) 8:00 órától – 17:00 óráig

részleges és/vagy teljes vízhiányt, valamint vízzavarosodást tapasztalhatnak.

Érintett településrészek: Budaberke úttól lefelé a falu irányába + Mocsolyás!

Vízfogyasztás előtt, kérjük a csapokat kiengedni.

Megértésüket köszönjük!

ÉRV ZRt.

Értesítés a bérlettámogatásról

Értesítjük a bérlettámogatásban részesülőket, hogy a 2020. szeptember és október havi (határozattal rendelkezők részére) bérlettámogatások kifizetési helye és időpontja:

Borsodnádasd, Köztársaság út 12. (Polgármesteri Hivatal)

2020. október 14-e (szerda) 10.00 órától 12.00 óráig és 13.00 órától 15.00 óráig

Borsodnádasd Város Önkormányzata

Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat 2021

ÖNKORMÁNYZATI TÁJÉKOZTATÓ 

a 2021. évi Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatról

Pályázati kiírás

Borsodnádasd Város Önkormányzata az idei évben is csatlakozott a Bursa Hungarica felsőoktatási ösztöndíjrendszerhez és ezennel kiírja 2021. évre a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot felsőoktatásban tanulmányokat folytató, illetve kezdeni kívánó hallgatók számára. Önkormányzatunk ezzel ösztöndíj elnyerésére ad lehetősége, a hátrányos szociális helyzetű – nappali tagozaton tanuló – egyetemi, főiskolai hallgatók számára. A pályázat benyújtása regisztrációhoz kötött melynek elérése:

https://bursa.emet.hu/paly/palybelep.aspx

A pályázati lapot kitöltés és véglegesítést követően kinyomtatva, papír alapon, saját kezű aláírással kell leadni a Polgármesteri Hivatal szociális irodájában. A pályázat kötelező melléklete egy példány eredeti 90 napnál nem régebbi hallgatói jogviszony igazolás, valamint a közös háztartásban élők jövedelmének igazolása. A pályázati kiírás, a pályázat benyújtásához szükséges információk, valamint a rendszerbe történő belépési pont elérhető helye:

http://www.emet.gov.hu/hatter_1/bursa_hungarica2/

A pályázatok benyújtásának határideje: 2020. november 05.

Bővebb felvilágosítás a Polgármesteri Hivatalban munkanapokon 08-16 óráig kérhető.

Bóta Roxána
pályázati referens
Tel.: 06-21/345-7040
510-es mellék

 

Lakossági Tájékoztatás

Tisztelt Ingatlantulajdonos!

Ezúton tájékoztatjuk a települési szennyvízelvezetési szolgáltatás megváltozó feltételeiről az alábbiak szerint:

2020.10.30-tól a szennyvíz elvezetési szolgáltatás a régi csatornahálózaton megszűnik. A szolgáltatás ezután az új csatornahálózaton válik elérhetővé.

Borsodnádasd városban elkészült az új csatornahálózat, és az új szennyvíztisztító telep. A csatornaberuházás következő lépéseként a régi csatornahálózat lezárása valósul meg. Előzetes Kivitelezői tájékoztatás szerint ez a lezárás 2020.10.30-án fog megtörténni.

Felhívjuk figyelmét, hogy a lezárást követően nem fog tudni a szennyvíz lefolyni fizikailag a régi csatornahálózatra rákötött ingatlanokról.

Kérjük, mielőbb intézkedni szíveskedjen az új szennyvízelvezető rendszerre történő átkötés fizikai megvalósításáról.

Amennyiben az átkötést már elvégezték a tájékoztatást tekintsék tárgytalannak.

Borsodnádasd Város Önkormányzata

Ön itt van: Home Hírek Archív hírek