Archív hírek

Tájékoztatás a házhoz menő zöldhulladék gyűjtésről

 
Tájékoztatjuk a Tisztel Lakosságot, hogy a BMH Nonprofit Kft. 2019. márciusában indítja a házhoz menő zöldhulladék gyűjtést. 
A zöldhulladék gyűjtését 2019. március 4. - 2019. december 15. közötti időszakban kéthetente végezzük. 
 
A zöldhulladékot az erre rendszeresített BMH Nonprofit Kft. logójával ellátott ZÖLDHULLADÉK GYŰJTŐZSÁK feliratú INGYENESEN BIZTOSÍTOTT zsákokban szállítjuk el, illetve azokon a településeken, ahol korábban volt erre a célra rendszeresített gyűjtőedény, úgy természetesen a továbbiakban ezen edények is rendelkezésre állnak a zöldhulladék gyűjtés céljára. 
 
A zsákokba, illetve gyűjtőedénybe helyezhető falevél, ágnyesedék, vágott fű, gyom, stb. A közterületet nem szennyező módon a nagyobb méretű faágak legfeljebb 2 cm átmérőig és 1méter hosszúságúra darabolva, kötegelve helyezhetők el a zsákok mellett. Munkatársaink a nem kötegelt ágakat nem szállítják el! 
 
Kérjük, ügyeljenek arra, hogy a zsákokba és gyűjtőedényekbe kizárólag zöldhulladék kerüljön! Amennyiben munkatársaink a zöldhulladékos zsákokban és edényekben háztartási vagy egyéb nem odavaló anyagot találnak, akkor azokat nem szállítják el. 
 
Kérjük, a megtelt zsákokat és edényeket a gyűjtési időpontoknak megfelelően reggel 6 óráig helyezzék ki az ingatlan elé.
 
A zöldhulladék elszállításának időpontjairól honlapunkon a www.bmhnonprofit.hu oldalon a saját településüket kiválasztva a 2019. évi hulladéknaptárból tájékozódhatnak, egyéb információkkal kapcsolatban ügyfélszolgálatunk nyújt tájékoztatást.
 
Ügyfélszolgálat  elérhetősége:
 
E-Mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefonszám: +36-21/3500-111

BMH Nonprofit Kft.

Ön itt van: Home Hírek Archív hírek Tájékoztatás a házhoz menő zöldhulladék gyűjtésről