Archív hírek

Tájékoztatás szennyvízberuházással kapcsolatos panaszokról

Az elmúlt időszakban egyre több lakossági panasz érkezik Hivatalunkhoz arról, hogy a szennyvízhálózat építéssel kapcsolatosan a helyreállítási munkálatok kifogásolhatóak. A kivitelezőtől kapott tájékoztatás alapján jelenleg csak ideiglenes helyreállítási munkálatok történnek, a végleges helyreállítás későbbi időpontban valósul meg.

Jómagam is és a Hivatalunk is próbálja érvényesíteni a jogos lakossági érdekeket, ezért kérem azon ingatlantulajdonosokat, akiknek a szennyvíz csatornahálózat fektetés közben kár érte a tulajdonát, jelezzék számunkra és kivizsgáljuk a problémáját. A vitás helyzetek elkerülése végett a beruházás megkezdése előtt, videókamerás bejárás történt, az eredeti állapot (helyszín, lakóház, járda, autóbejáró, kerítés, stb.) rögzítése céljából. Döntés a videók visszanézése után történik, a keletkezett károkat a kivitelező helyreállítja.

A bejelentések kezelésével megbíztam Becsei Gyula műszaki előadónkat, akivel egyeztetni személyesen, telefonon (06-30/786-0457), vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen lehetséges.

Szeretném segíteni a lakossági jogos panaszok érvényesítését, mely szerint az eredeti állapotnak megfelelően kell a végleges helyreállításokat elvégezni az építést végző vállalkozónak.

Felhívnom a lakosság figyelmét, hogy minden hónap első péntekjén a polgármesteri hivatalban személyesen fogadóórát tartok, melyre személyesen a portaszolgálaton, vagy a következő telefonszámokon: 06-48/442-334, 06-21/345-7040, illetve az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen lehet bejelentkezni.

Ezúton is megköszönöm a lakosság beruházással kapcsolatos türelmét és kitartását!

Borsodnádasd, 2019. április 17.

Kormos Krisztián
polgármester    

Ön itt van: Home Hírek Archív hírek Tájékoztatás szennyvízberuházással kapcsolatos panaszokról