Archív hírek

Tájékoztatás matricás hulladékgyűjtő edényzet azonosítás bevezetéséről

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a BMH Nonprofit Kft. a hulladékgazdálkodási közszolgáltatási tevékenység minőségének, valamint ellenőrzési rendszerének hatékonyabbá tétele érdekében a teljes szolgáltatási területen matricás hulladékgyűjtő edényzet azonosítást vezet be.

A közeljövőben az ingatlanhasználók levélben, nyilvántartási adatainknak megfelelő, sorszámozott matricát/matricákat küldünk ki, melyet a hulladékgyűjtő edényzetre/edényzetekre kell felragasztani. A matrica igazolja, hogy az adott ingatlanhasználó jogosult a hulladékszállítás igénybevételére. Az azonosító matricát az edényzeten jól látható helyen kell elhelyezni.

A matricán szereplő kuka méretének (liter) meg kell egyeznie a kuka tényleges méretével (liter), illetve azzal az űrmértékkel, ami alapján a hulladékgazdálkodási közszolgáltatási díj megfizetésre kerül.

Az időszakosan, illetve az állandóan használt ingatlanok esetén a megkülönböztethetőség miatt különböző színű matrica kerül bevezetésre.

Az edényzet ürítése alkalmával a szállító jármű személyzete minden esetben köteles ellenőrizni a matrica meglétét. Matrica hiányában az edényzet a későbbiekben nem kerül ürítésre.

Amennyiben kérdés merül fel a leírtakkal kapcsolatban, az alábbi elérhetőségeinken állunk rendelkezésükre.

Ügyfélszolgálataink elérhetősége:

TELEFONSZÁM: +36 21 3500 111
E-MAIL CÍM: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
LEVELEZÉSI CÍM: 3510 Miskolc, Pf. 583

Együttműködésüket megköszönve.

BMH Nonprofit Kft.

Ön itt van: Home Hírek Archív hírek Tájékoztatás matricás hulladékgyűjtő edényzet azonosítás bevezetéséről