Archív hírek

Lakossági Felhívás

Tisztelt lakosok!

Borsodnádasd Város Önkormányzata, és a Közösségi Ház és Könyvtár nevében, a COVID-19 koronavírus okozta járvány elkerülése, ill. a kockázati tényezők minimalizálása érdekében az alábbi megelőző intézkedésekről szeretném tájékoztatni Önöket:

Ünnepi városi megemlékezés: A 2020. március 15. vasárnap 09:30 órától a Petőfi térre tervezett ünnepi programunkból a koszorúzási ceremóniát 10:00 órai kezdettel MEGTARTJUK, a koszorúzók részvételével. A térzene, ill. az iskolások ünnepi műsora ELMARAD!

Víz világnapja: A 2020. március 16. hétfő 16:00 órától a Közösségi Ház és Könyvtár dísztermébe tervezett LIGA rendezvény ELMARAD!

Lakossági fórum: A 2020. március 23. hétfő 17:00 órától tervezett lakossági fórum melynek témája "a lakosság tájékoztatása a borsodnádasdi egészségügyi ellátás változásairól..." ELMARAD!
A lakosság tájékoztatását szórólapozással, plakátok kihelyezésével és az internetes felületeinken (facebook, honlap, kábel TV) fogjuk megoldani.

Címzetes Főorvosi Cím átadó ünnepség: A 2020. március 27. péntek 16:00 órától a Közösségi Ház és Könyvtár dísztermébe tervezett önkormányzati és civil komplex ünnepi program ELMARAD!

Szurasenko Dániel koncert: A 2020. március 30. hétfő 16:00 órától a Közösségi Ház és Könyvtár dísztermébe tervezett gálakoncert ELMARAD!

Szíves megértésüket köszönjük!

Keresztfalvi Lajos                     
Megbízott Intézményvezető              
Borsodnádasdi Közösségi Ház és Könyvtár

Ön itt van: Home Hírek Archív hírek Lakossági Felhívás