Archív hírek

Lakossági Tájékoztatás

A BMH Nonprofit Kft., mint Borsod-Abaúj-Zemplén megye hulladékgazdálkodási közszolgáltatója az alábbiakról tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot,

Magyarország kormánya 2020. március 11-én kihirdette az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó humánjárvány megelőzése, illetve következményeinek elhárítása, a magyar állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében elrendelt veszélyhelyzet során teendő intézkedésekről szóló 41/2020. (III.11.) rendeletét.

Figyelembe véve az új típusú koronavírus járvány hatásait és veszélyeit, az új vírus elleni védekezés érdekében a BMH Nonprofit Kft. ügyfélszolgálati irodái 2020. március 16-tól további rendelkezésig zárva tartanak.

Társaságunk célja, hogy ügyfeleink, munkatársaink és hozzátartozóik egészségét megóvja, ugyanakkor a közszolgáltatás biztonságát garantálja a kihirdetett veszélyhelyzet alatt. 
Ezen időszakban továbbra is teljes kapacitással működik a telefonos ügyfélszolgálat, illetve a megkereséseket e-mailben is fogadják munkatársaink. A postai úton érkező megkereséseket és a személyes ügyfeleket Cégünk átmenetileg nem fogadja.

A kormányzati döntések következtében Borsod-Abaúj-Zemplén megye területén az új hulladékgyűjtő edényzetek átadás-átvétele határozatlan ideig szünetel.

A hulladékgazdálkodási közszolgáltatást (gyűjtés és szállítás) változatlan tartalommal biztosítjuk.

A BMH Nonprofit Kft. az ügyflszolgálatok működéséről, valamint a  hulladékgazdálkodási közszolgáltatási feladatok ellátásával kapcsolatban a veszélyhelyzet fennállása alatt folyamatos tájékoztatást nyújt.

BMH Nonprofit Kft.

Ön itt van: Home Hírek Archív hírek Lakossági Tájékoztatás