Pályázatok

TOP-3.1.1-15-BO1-2016-00015 ÉMO5 – KEHOP-2.2.2-15-2015-00036 TOP-1.4.1-19-BO1-2019-00028

Archív hírek

Ingatlanok szennyvízhálózatra való rákötés folyamata

Tisztelt Borsodnádasdi Lakosok!

Az Önkormányzat segítséget szeretne Önöknek adni abban, hogy a rákötések adminisztrációs ügyeit megkönnyítse, illetve meggyorsítsa. A koronavírus járvány idején a személyes ügyintézés mindenhol teljesen vagy részben szünetel, ezért az ügyintézés módja az írásbeliség.

Az ÉRV által kiadott tájékoztatóhoz mellékleteként „Megrendelő adatlap”-ot is küldünk a Tisztelt Ingatlan tulajdonosoknak. Megkérjük, Önöket töltsék ki és írják alá, ne felejtsék el feltüntetni a telefonszámukat, a későbbi esetleges egyeztetés miatt és az így kitöltött „Megrendelő adatlap”-ot szíveskedjenek visszajuttatni a Polgármesteri Hivatal portájára.

Minden visszajuttatott megrendelőlap mellé az Önkormányzat, mint a szennyvízhálózat tulajdonosa, rákötési hozzájárulást tesz, és azt az ÉRV ZRt. részére továbbküldi.

Miután részünkre a „Megrendelő adatlap”-ot leadta, az Ön által, az azon feltüntetett telefonszámon felhívjuk és engedélyt adunk arra, hogy a rákötést szakemberrel elvégeztesse.

Ezen munkálatok elvégzése után az ÉRV ZRt. felé azonnali bejelentés szükséges, a +(48)514-500/679-es mellék telefonszámon, hiszen a helyszíni műszaki átvételt ők fogják elvégezni. Ha lehetőség van rá a tisztító idom mellett, a visszatakarást addig ne tegyék meg!

A Borsodnádasd kábeltévén, a Borsodnádasd hivatalos honlapján, a Facebook-on folyamatosan frissítve közzétesszük azon utcák listáját, ahol a rákötéseket megkezdhetik illetve a jelenlegi vállalkozók hirdetését, akik a rákötések kivitelezését vállalják.

A 6 oldalas dokumentum, benne minden lényegi információval (a ráköthető utcák listájának első 2 üteme + ÉRV tájékoztatója + csatlakozási megrendelő adatlap), a PDF ikonra kattintva letölthető.

További információ: 06-30/786-0457

Köszönjük a türelmüket és kérjük együttműködésüket!

Borsodnádasd, 2020. április 28.

Borsodnádasd Város Önkormányzata

Ön itt van: Home Hírek Archív hírek Ingatlanok szennyvízhálózatra való rákötés folyamata