Pályázatok

TOP-2.1.2-15-BO1-2016-00010 TOP-1.2.1-16-BO1-2017-00013 TOP-1.4.1-19-BO1-2019-00028 TOP-1.4.1-15-BO1-2016-00031

Archív hírek

Borsodnádasdi Mesekert Bölcsőde - Igényfelmérés

mesekert bolcsode

Tisztelt Kisgyermekes Szülők!

Örömmel értesítjük Önöket, hogy a 2024-es nevelési évben, előreláthatólag januárban megnyitja kapuit a Borsodnádasdi Mesekert Bölcsőde új intézménye Borsodnádasd, Kővágó út 6. szám alatt. Az újonnan épült intézmény két csoportszobával, 26 férőhellyel fogja biztosítani a kisgyermekek napközbeni ellátását.

A hivatalos bölcsődei beiratkozás előtt, előzetes igényfelmérést végzünk a borsodnádasdi 20 hetes – 3 éves gyermekek szülei körében arról, mely családok szeretnék gyermeküket intézményünkbe íratni.

Jelentkezési szándékukat a „Bölcsődei igényfelmérő lap" kitöltésével tehetik meg, mely a Borsodnádasdi Polgármesteri Hivatalban kérhető.

A kitöltött, aláírt igényfelmérő lapokat szkennelve, vagy lefényképezve kérjük 2023. november 30. napjáig a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail-címre elküldeni, vagy személyesen a Borsodnádasdi Polgármesteri Hivatalban leadni szíveskedjenek.

A bölcsődei ellátás kérésének feltétele:

  • a gyermek húszhetes korának betöltése (bölcsődei ellátás keretében a gyermek húszhetes korától három éves koráig nevelhető.)
  • a Gyvt.-ben foglaltak szerint a bölcsődei felvétel során előnyben kell részesíteni:
  • ha a gyermek szülője, más törvényes képviselője a felvételi kérelem benyújtását követő 30 napon belül igazolja, hogy munkaviszonyban vagy munkavégzésre irányuló egyéb jogviszonyban áll, a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre jogosult gyermeket, a három vagy több gyermeket nevelő családban élő gyermeket, az egyedülálló szülő által nevelt gyermeket, és a védelembe vett gyermeket.
  • Az intézményi felvétel során előnyben részesítjük a borsodnádasdi illetőségű állandó lakóhellyel rendelkező gyermeket.

A keresőtevékenységet folytató vagy folytatni kívánó szülő legkésőbb a gyermek bölcsődei ellátásának megkezdését megelőző két héttel a bölcsődei ellátást nyújtó intézménynek, szolgáltatónak munkáltatói igazolást nyújt be, vagy bemutatja a leendő munkáltatójának igazolását arról, hogy a szülő nála alkalmazásban fog állni, megjelölve annak kezdő időpontját.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a nyilatkozat kitöltése előzetes igényfelmérést szolgál, kitöltése nem keletkeztet beíratási és Borsodnádasd Város Önkormányzata részéről ellátási kötelezettséget. A nyilatkozat kitöltésével az önkormányzat feladatellátásának megszervezését segíti elő.

Borsodnádasdi Mesekert Óvoda igényfelmérő lap letöltése (szerkeszthető)

Borsodnádasd Város Önkormányzata

Ön itt van: Home Hírek Archív hírek Borsodnádasdi Mesekert Bölcsőde - Igényfelmérés
X

Right Click

No right click